Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jsem odkojený bigbítem a žádná forma rapu mě oslovit neumí a ve dvou ukázkách Řezníka neumím najít ani smyl, o kterém tak vědecky vyprávíte. Pokud bych měl shrnout slavíka, tak i kdyby Řezník vyhrál, je to z celkového počtu posluchačů stejně jako u Gotta jen otázka disciplinovaného fanklubu.Nemá žádnou vypovídající hodnotu...snad jen připomenu, že kdysi se studenti v Brně rozhodli hlasovat pro jistého Kocourka, tuším že tehdy se umístil na šestém místě...jen jsme o tom nesměli vědět. Pak se slavíkem může stát kdokoliv, při trošku snahy i Vy.

0 0
možnosti
Foto

Nějak mi ani nestojí za to, abych jeho klipy vyhledala.

Slavík je trapárna, ale tohle šílení okolo Ŕezníka nechápu.

Ale karmu máte, dobře napsáno.

0 0
možnosti
Foto

Ještě dodám něco z trochu jiného soudku, ale přeci jen to trochu souvisí s tématem. Včera jsem si znovu doma pouštěl jeden z dílů seriálu - Byli jednu dva písaři, s pány Sovákem a Horníčkem. Při sledování toho hereckého koncertu jsem si uvědomil, že dnes už snad nikdo neumí rozesmát a pobavit lidi bez vulgarit, s grácií, jako tomu bylo dříve. Dnes stačí takový Izerům, nebo Řezníkům pár sprosťáren, a lidé se válí  smíchy. Jsme nemocná společnost.

1 0
možnosti
Foto

Izer umí skvěle vyprávět vtipy, na toho mi nesahej:-))

0 0
možnosti
Foto

Žánr horrorcore je především něco, co se může líbit je nemocným lidem. Je hodně smutný, že jich je, jak to vypadá, tolik...

0 0
možnosti
Foto

Tvorba tzv. rappera Řezníka je především ubohá, hloupá a tupá. Tím asi šokuje nejvíc. To, že nadměrně používá vulgarismy, natáčí úchylná videa o znásilňování čtrnáctiletých dívek, bodá je na nich bajonetem do pohlavních orgánů atd. - svědčí spíše o jeho duševní prázdnotě než o nějaké schopnosti umělecké výpovědi. Mne jen udivuje, kolik lidí i v takovém škváru dokáže najít poselství. Zřejmě je to důsledek toho, že zkušenost současného člověka s uměním je zoufale malá. Tzv. rapper Řezník neumí především rapovat, neumí zpívat a neumí ani točit videa. Takže co mu zbývá, když se tak zoufale chce prosadit, když tak strašně touží po tom, aby byl slavný. Upozorňuje na sebe obscéností a vulgaritou, to je vše. Že je Český slavík manipulativní marketingová soutěž, to snad přece každý ví. Že nemá žádný smysl, to snad ví už taky každý. Smysl neměla již od svého založení a již dříve manipulovala s výsledky - na to není třeba žádného úchylného rappera, aby si to každý uvědomil. Takže vám přeji, abyste si někdy poslechl taky nějakou hezkou hudbu, třeba Beethovena, abyste pochopil, co znamená umět na něco hrát a umět napsat pěknou hudbu, a Slavíky i s Řezníkem pusťte z hlavy. Ani jedno ani druhé není hodno naší pozornosti.

5 0
možnosti
Foto

Beethovena poslouchám velice rád. Hraju na basklarinet. Vaše doporučení pro mě tak nějak postrádá smysl, ale i tak děkuju.

0 0
možnosti
Foto

P44a31v24e87l 28R87e46m13e51š

2. 12. 2013 22:01

jen stručně, jsem proti extrémní vulgaritě v kultuře. Vadí mi to. Mrzí mne, když někteří pseudoumělci nedokáží najít vlastní hranice vkusu a morálky. přeji hezký den

5 0
možnosti
Foto

Z nějakého důvodu zmizelo z diskuze několik příspěvků. Nevím proč.

0 1
možnosti

Autore, článek supr a z diskuse si nedělat hlavu - většina z nich je prostě vzorek průměrné společnosti, která si s radostí nechá cenzurovat co smí poslouchat, co hrát za hry a pak si u zpráv prohlédne horší zrůdnosti, než byly k vidění či poslechu ve zlých hrách a klipech.

Pro diskutující: Že Řezník je opravdu přes "míru", je pravda. Ale zajímalo by mě, kdo tu míru vlastně nakreslil a jaktože třeba rozhovory s Fritzlem v televizi jít mohly a jeho klip ne? Bylo to stejné téma, podobný slovník. Řezník ze srovnání vyšel lépe, i kdyby ten klip natáčel naživo a tu holku tam fakt měl, páč alespoň nezpívá o tom, že by to byla jeho dcera. To jako, že když nějakou holku ojede banda feťáků, tak tam může přiběhnout televizní štáv a natočit konec "zábavy" dvanáct na jednu, páč je to přece "naživo" a když o tom někdo udělá klip, tak je to zrůdnost a dotyčný patří do léčebny? Jakým právem? Proč tam nejdou přednostně novináři a jejich šéf, který je tam poslal?

Apropó trochu nesouhlasím s tím, že všechno je umění. To co se dnes vydává za "muziku", zvláště od finalistů x ročníků Hvězdné pěchoty - nebo ČS má talent či jak se to jmenuje/valo, to je prostě hrůznost. A je jedno, jestli tvrdí, že zpívají pop/rnb/funk/rap. Mějte mě za staromilce (ačkoliv věk na to rozhodně nemám), ale pop a rock 80's - to byl vrchol moderní muziky, kdy zpěváci ještě museli umět zpívat a muzikanti zároveň objevovali kouzla elektriky a počítačových úprav aniž by za ně schovávali svou neschopnost na nástroj doopravdy zahrát // zazpívat.

1 0
možnosti

Řezníka neznám a neslyšel jsem jedinou jeho píseň - ale s názory na hyenismus Novy a omezený repertoár radií naprosto souhlasím! Stejně tak s tvrzením, že před XX roky zpěváci uměli zpívat -na rozdíl od rychlokvašek současných "divácky úspěšných" reality show a soutěží všech možných názvů.

0 0
možnosti
Foto

P43e81t69r 26K80a95d75l87e76c

1. 12. 2013 18:53

Zajímavý text. O některých názorech bych asi diskutoval, ale ty zmínky o TV NOVA Rádiu Impuls byly naprosto trefné. R^

0 0
možnosti

A vy znáte autory pedofilního porna? Však oni to taky myslí jako nadsázku... :-P

4 1
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3911x
Středoškolský učitel angličtiny a společenských věd. Taky amatérský muzikant a filmový nadšenec, překladatel trailerů, vlastenec a rumunofil.