Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jíst cokoli v zakouřené hospodě je jako lízat vanilkovou zmrzlinu na veřejném záchodku. Ani jedno mi pavlovův reflex nespouští. Šperkování názvů vždy značí snahu majitele prodat něco, v co sám není úplně přesvědčen. Pane Volko tvarůžky miluji (bydlím 10 km od Loštic, tak vím o čem mluvím), ale vypečené na pizze už tak nějak nejsou to vono.

0 0
možnosti
Foto

to je právě věc subjektivní....mám je rád jakkoli...ale každému, co rád;-)

0 0
možnosti
Foto

PIZZA Gate má v Česku dva rozměry:

1) opravdu někdy používáme zbytečně náhražky a výsledek je tristní

2) ani Italové nemají vše všude stejné a používají "regionální suroviny", tj. dají na to taky cokoli, z čeho mají pocit, že se to chuťově hodí.

Např. česká pizza s tvarůžkama je skvělá nejen chuťově, ale tato surovina je také kvalitní a mimoch. skoro bez tuku (2-4%!). A tak mi třeba úšklebek mistra Pohlreicha nad touto kombinací připadal jako tupá póza. Výsměch zaslouží jen nekvalita, ne regionální obměna, je-li chuťově dobrá a z kvalitních surovin. Howgh.;-)

3 0
možnosti
VM

a jinak, jsem rád, že žiju ve svobodné zemi, kde se pizza může jmenovat i "zabijačková".

je to celkem recese, takže proč ne, to už opravdu víc vadí, když se restaurace snaží hrát na italskou a pak má v lístku gramatické chyby.

2 0
možnosti
VM

ale oni fakt neví, co je "rožni"

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3911x
Středoškolský učitel angličtiny a společenských věd. Taky amatérský muzikant a filmový nadšenec, překladatel trailerů, vlastenec a rumunofil.