Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Je to tragédie, nejde to ani dočíst pomatený autore...RvRvRvRvRv

9 4
možnosti
PC

Mne by jen zajímalo, jak se z někoho stane člověk s takovými názory?

Výchova, vliv okolí, úraz?

Váš citát Masaryka pobavil, v boji každá rána dobrá. Vytrvalost vám nechybí - bohužel. Většina vám podobných jen diskutuje, jsou to salónní levičáci bez zodpovědnosti za věci kolem sebe. Pokud lidé podobní vám něco rozhodnou, pak následky jejich ("humánních") rozhodnutí nesou nevinní.

(Dnes jako o nevinných můžeme hovořit i o utečencích, kteří nalákáni nereálnými vidinami prodali vše a upnuli se k jedné naději. Nemají se kam vrátit a zde je nikdo nepřijme. Bylo to humánní?)

13 2
možnosti
PD

A proč je tu nikdo nepřijme?

0 1
možnosti
LB

Cesta do pekel je vždy dlážděna dobrými předsevzetími , a vy a lidé stejně smýšlející jste toho jasným a nebezpečným důkazem. Ideologové IS si nad vámi mnou ruce...

12 1
možnosti
JP

Můžete mi napsat opak "pravdoláskaře"? Logicky se nabízí "lžinenávistník".  Shodneme se?? Musím jen poznamenat, že nejsem zastánce žádného škatulkování, prostě někdo má názor takový, někdo jiný.

4 0
možnosti
EP

E10v65ž19e27n 71P10o48l11á67k

17. 11. 2015 20:00

Tento článek neúmyslně dává najevo, že ničeho než nálepkování mnozí nejsou schopni

3 1
možnosti
JM

Nemyslím si že ten kdo víta uprchlíky v Evropě může být označen Pravdoláskaře, protože v tomto označení je na prvním místě Pravda a ta je taková že není možné integrovat tu lidskou masu co se denně hrne do Evropy a že ty kdo skutečně potřebují naší pomoct v tom proudu není ale zůstává v uprchlických táborech okolo Sýrie. pokud si toto uvědomíme tak pravdoláskař musí pomáhat právě těm v táborech. Pokud to ale otočíme na Laskopravdař tak je rázem láska hlavní a pravda jí musí ustoupit.

6 1
možnosti
JR

J11a15r29a 49R59a59n61k

17. 11. 2015 22:01

Ne, nevitame uprchliky do Evropy, pomahame tem, kteri diky Vladimirove vetovani v OSN sedi uz 4 roky v zachytnych taborech.

0 1
možnosti
Foto

Váš článek bych doporučil jako povinnou studentskou četbu s dovětkem, jakým postojům a názorům by se mladí rozumní lidé měli ve vlastním zájmu a zájmu zdravého rozumu pokud možno vyhnout a aby se na tomto příkladu naučili rozeznávat lživou demagogii! Rv

27 10
možnosti
RM

Velmi dobře napsáno.Už jsem se bál, že všichni ostatní jsou lžinenávisté. Vám karma, jsem taky pravdoláskař.

7 16
možnosti
LN
RS

Nevim, jak to mysli autor s tou humanitou.  Jsme konfrontovani pasmem od Alziru az po Afganistan, ktery je zamoren extremnim islamem. Nevim proc,  ale vyvstane mi v mysli temna Afrika. Ale po pravde nutno mluvit o pasmu smrti. Meli bychom napodobit proroka Mohameda a zaujmout jeho postoj k nepratelum. Nicil je ohnem a mecem. O humanite nemluvil, ale jeho uceni prezilo. Jak to myslel Mohamed s humanitou jsme videli v Parizi.

16 1
možnosti
LS

učení jiných "proroků" a náboženských vůdců přežilo mnohonásobně déle než Mohamedovo učení a nepotřebuje k tomu šířit nenávist a zášť. Nevidím důvod, proč bychom měli jeho několik set let staré a pečlivě vybrané (či z kontextu vytržené) části učení aplikovat na dnešní společnost

2 5
možnosti

A nepletete si pravdoláskaře se sluníčkářema? (Wikipedie to sice takhle přesměrovává, ale to je chyba.) Ačkoli se snad tyto dvě množiny mohou více či méně překrývat, přesto je mezi těmito termíny podstatný rozdíl především v tom, kdo je používá. Já bych třeba termín "pravdoláskař" nikdy nepoužil; mám dojem, že ho používají převážně kritici havlismu z pozic klausismu-hájkismu.

Co se týče nyní již vžitého termínu "sluníčkář", tak ten měl původně trochu jiný význam a jeho aplikace na #přijímače není tak úplně přesná. Pokud bych se měl pokusit o zavedení přesnějšího termínu, tak bych navrhl říkat jim třeba "jiříci" podle hrdiny Erbenovy pohádky "Zlatovláska":

"Navrchu na jedli bylo krkavčí hnízdo a dole na zemi dvě krkavčata pištěla a naříkala: „Otec i matka nám uletěli; máme si sami potravu hledat, a my ubohá písklata ještě lítat neumíme! Och pomoz, Jiříku, pomoz, nasyť nás, sic umřeme hladem.“

Jiřík se dlouho nerozmýšlel, skočil z koně a vrazil mu do boku meč, aby krkavčata měla co žrát."

7 2
možnosti
Foto

Víte, já s tím pojmem "sluníčkář" mám tak trochu problém. Kdo zná můj smysl pro černočerný humor, sarkasmus a bezbřehý pesimismus, tak určitě potvrdí, že jsem ten poslední, komu by seděl termín "sluníčkář". :-)

2 0
možnosti
JB

Netuším, jak tzv. pravoláskaři, či havloidi - to jen kopíruji slova autora blogu, nenapadám je, došli k názoru - takže vlastně můžu za váš zkažený život. 8-o Proč si, proboha, myslí, že někdo, kdo odmítá masovou, neprověřenou migraci neznámých osob, kdo tvrdí, že nám to nic dobrého nepřinese, musí mít zkažený život. Já si myslím, že právě všichni, co toto odmítají, mají spokojený život, krásnou rodinu, něčeho dosáhli, postavení v zaměstnání, a pod., a právě proto odmítají o toto přijít, jen protože někdo si myslí, že jsme povinni pomáhat někomu, kdo se sem kvůli jakési fatamorgáně bezpracného života harcuje z Blízkého východu. Odmítají tuto masovou migraci právě proto, že nechtějí mít zkažený život. !!   Nechtějí si ho nechat zkazit nekontrolovanou invazí osob z nekompatibilní kultury, a agresivního náboženství, nechtějí se dočkat i na Václavském náměstí něčeho takového, jak se stalo v Paříži. Právě nějaký člověk vykládá v TV, že si musíme začít na hrozbu teroristických útoků, že mohou být častější. Ne, já si na nic takového zvykat nemíním, chci žít dál, bez toho, abych se do konce života bála, že se někde někdo odpálí s výkřikem Alláhu akbar. A jestli je špatné něco na tom, chtít mít v republice mír, no tak jo, ale asi nebude špatná sama.

34 0
možnosti
JB

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386607-v-nemecku-je-70-islamistu-kteri-prosli-vycvikem-teroristu.html

70 islamistů s teroristickým výcvikem, 430 lidí s bezpečnostní hrozbou, 43 tisíc islamistů.!!

Na masakr v Paříži jich stačilo osm.

9 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3911x
Středoškolský učitel angličtiny a společenských věd. Taky amatérský muzikant a filmový nadšenec, překladatel trailerů, vlastenec a rumunofil.