Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Update: Národ v ohrožení smazán, jelikož jeho obsah není v zájmu mezinárodních korporací. Rozhovor v Respektu, u kterého je uveden nějaký pseudonym Karel roztočil a fotka protičeského Žida Goldmanna: http://respekt.ihned.cz/c1-60325130-rasisty-jsme-zasahli-na-bolavem-miste

0 0
možnosti

Obdivovat Karla G. , vulgárního pseudointelektuálního snoba, to je silné kafe, obdivovat rozdmýchávání rasové nenávisti jasným útokem na většinu z pozice menšiny - žida, tohle je na facku. K.G totiž umí  jen trollit, nadávat a mluvit jako žumpa, tím se realizuje, jakékoli dopady jeho jednání jsou mu ukradené a a doufejme že nezamýšlené, protože tohle bude mít jediný dopad - větší nenávist k menšinám.

Jsem velmi zděšena tím, že se spousta lidí dokáže ztotožnit s tímto přitroublým článkem, který staví na vodě. Jako Češi máme v Čechách právo nechtít jakoukouli ideologii a srovnávat třeba islám s češstvím je ukázka ignorace. Je to totiž jako srovnávat nacismus s češstvím - nemáte rádi nacisty ? přiběhne K. G.  a pošle vás "do řiti, vás české opice"... Následně trolling okolo menšin, cikánů. Cikáni mají prostě větší kriminalitu, na to jaký zlomek populace představují  páchají 15%-20% veškeré činnosti, tedy 7x více než průměrný Čech. Takže hezký víkend a běžte "trolit", vždy jsem měla pocit, že lidi co "trolí" nejsou úplně v pořádku, protože realizovat se na úkor jiného je komické, ale realizovat se na úkor někoho s tím, že chcete, aby se nerealizoval na menšinách, to je už opravdu self-trolling a rozumnější většinu národa velmi bavíte svou hloupostí. [>-]V

1 0
možnosti

Neonacisti, kteří se považují za Němce, jsou podle autora stránky ok... Autor to poněkud nedomyslel... Mj. znáte FB stránku "Pochod proti slova"?

0 0
možnosti

P69e56t78r 56H46á75l80a

21. 6. 2013 22:12

Mám pocit, že se opomíjí docela důležitá skutečnost, a sice, že je to ČESKÁ republika, což činí výroky "Čechy tu nechceme" a "Romy tu nechceme" velmi rozdílné, neb v prvním případě jde o nesmysl, ve druhém o reakci na zkušenost s tímto etnikem.

4 0
možnosti
Foto

Proč by mělo jít o nesmysl? Já jsem například Moravák.

0 1
možnosti
Foto

Jo jo, ta stránka je jako magnet a to hned pro dvě skupiny lidí: Jednak samozřejmě pro ty nácky, kteří tam nádherně demonstrují svoji intelektuální úroveň, ale pak také pro ty, kdo nemohou odolat a přidají se k autorovi stránky a přisolují. Přiznávám, že patřím do té druhé skupiny a dobře se bavím. Už dlouho jsem si tak hezky nazaprokrastinoval. ;-)

A také si říkám, že ta stránka je užitečná pro BISku, de facto pro ni vytváří seznam českých nacionalistických extrémistů. ;-)

0 0
možnosti

jj, to jste to popsal pěkně... jdu to doporučit všem známým, na které si jen vzpomenu. S tím seznamem taky pravdu díte -- bude asi bohužel dost dlouhý.

0 0
možnosti

Neboť nechci neonacisty v České republice jsem dle autora článku plný nenávisti a netolerance ... aneb když tolerantní tak ke všem, ne?

2 0
možnosti
Foto

... berte to jen jako legrační zrcadlo, neberte to doslova. Jde o nadsázku a schopnost sebereflexe. Já třeba z oblibou vtakovém případě ukazuji na nadřazenost mužů nad ženami, ale taky jde jen o snahu ukázat na jiném příkladu nesmyslnost neonacistických myšlenkových postupů.

0 0
možnosti
Foto

Ve skutečnosi jde jen o předvolební kampaň do evropského parlamentu.

Místo jasného označení rasových žvástů za předvolební agitku, jednotlivci přistupují na tuhle hru a snaží se uvádět na pravou míru. Prostě naletěli.

Všechny ty řeči o cikánech a nepřizpůsobivých je jen snaha pár lidí urvat pro sebe korýtko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3911x
Středoškolský učitel angličtiny a společenských věd. Taky amatérský muzikant a filmový nadšenec, překladatel trailerů, vlastenec a rumunofil.