Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bože, kde jsi? "" Volal jste mně, tady je Ledvon"". Promiň pane Bože!!! 

Je opravdu vidět jak jste tolerantní, jsem já Ledvon a všichni ostatní (mimo vašich kavárenských přátel, jak jste je sám nazval) jsou nic neznající blbečkové, lidé bez vlastního rozumu.

0 0
možnosti

S takovým blábolíkem se o budoucnost Vlasti neobávám....

1 0
možnosti

..řekl bych...že se v tom motáte jak veverka v bubnu....:-/

3 0
možnosti

J52o33s43e44f 82Š36p45e24r33l

18. 11. 2015 10:56

Tak nějak jsem se ztratil v tom vysvětlování, kdo je to vlastenec (patriot) a kdo miluje svůj národ (nacionalista). Nicméně, mě to přijde jen jako naivní filosofování, když realita je někde úplně jinde.

Realita je taková, že vrcholní představitelé EU rozpoutali svoji nečinností a naivitou nekontrolovaný příliv emigrantů. Otevřeli náruč emigrantům a neměli připraveno nic, jak to systémově řešit, tj. jak tyto lidi živit, jak je ubytovat, jak je kontrolovat, jak se starat o jejich děti, jak do budoucna chtějí, aby se tito lidé zapojili do společnosti, když se dá říct s jistotou, že na trhu práce nemají prakticky šanci.

Nikdo s určitostí nedokáže říct, jaké práva a povinnosti takový uprchlík má, což pak eskaluje při stížnostech, jako například u nás v Bělé, kde si uprchlíci nejspíš představují, že budou bydlet v hotelech a nosit jídlo jim budou až pod nos. A díky této neznalosti pak mohou mezi sebou do nekonečna vznikat rozbroje mezi lidmi, kteří v nich vidí vyžírky a mezi lidmi, kteří si myslí, že jsou to nebožáci a tudíž se musíme o ně postarat.

A stejně jako tlachají politici, tak vy jen žvaníte něco o vlastencích nebo nacionalistech, a řešení jak stávající situace, tak situace budoucí, není nikde.

1 0
možnosti

Co byste cekal? pro kazdeho "pravdoláskaře" je mnohem jednoduší rozkřikovat se o zaprděných čecháčcích a primitivech, než nastínit jakékoliv řešení. Mimochodem, na to jak propagují bezvýhradnou lásku a toleranci, dokážou být překvapivě nenávistní vůči všem, kdo nesdílí jejich jediný správný postoj.

1 0
možnosti

J97a30r31o 41C66e16c38h

18. 11. 2015 10:44

Pouze dvě otázky: Má dle Vaší definice "správný vlastenec" právo vzít pušku do ruky proti cizím lidem, kteří se evidentně snaží tu moji vlast zničit? A kdo byl podle Vás v naší historii "správný vlastenec"?  Díky za odpověď.

2 0
možnosti

Tak snad Vás potěším. KarmaR^

1 0
možnosti

Z  vaseho povídání,  hodného matky Terezy mi plyne, ze asi patřite k těm, co jsou fialoví vzteky, že nebyl zvolen vznešeně přisprostlý Kníže. Ó Bože, kolik tučnýmkch cecíků se teď nedostává !  Jen vznešené fráze zbyly....

6 7
možnosti

omlouvám se měl být + plně s Vámi souhlasím - jak ten dotyčný může v jedné větě napsat, že je vlastenec a pravoláskař to mi hlava nebere

0 0
možnosti

Je strašně jednoduché kastovat veřejnost na pravdoláskaře a islamofoby. A autor je podle mne jednoduchý člověk, protože to dělá. Havel je, dej mu Bože věčnou slávu, pár let tam někde nahoře, ale společnost jde dál a vyvíjí se. Havel byl všechno možné, ale nikoliv vizionář. Strašně moc by mne zajímal spíše názor jiného nebožtíka...Karla Kryla.....

17 0
možnosti
Foto

J60a21n 26V86l61a57d68y62k42a

17. 11. 2015 21:02

Chápu a souhlasím. To snad můžu, ne?

3 0
možnosti

J33a85n 78H30a92v63r71d91a

17. 11. 2015 23:46

Jistě že můžete. Musíte.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS