Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Autore, vy nejste humanista, ale pacifista. Všichni víme, co pacifismus před druhou světovou válkou způsobil v Británii a Francii. Kdo fakticky umožnil Hitlerovi vítězit. Vašemu blogu RvRvRv

30 5
možnosti
VC

Věřím, že to myslíte upřímně. V zásadě Vás to však neomlouvá.

19 1
možnosti
KK

Na základě výše sepsaného doufám, že nikdy nebudete učit moje děti .... :-P

26 3
možnosti

Na druhou stranu, názorná ukázka odstrašujícího příkladu nemusí být na škodu. Například na mého dědu zapůsobil pan katecheta v hodinách náboženství tak nesmazatelným dojmem, že byl pak celý život zapřísáhlým ateistou.

11 2
možnosti
BP

Slunéčko nadbytečné  - bla,bla,bla ... Páté přes deváté ....

20 4
možnosti
AJ

hate free a vlastenectví ? No to musel být včera náročnej mejdan ;-D;-D

34 4
možnosti
Foto

Co jste to za havlistu kdyý se oháníte vlastenectvím ? Kdyby byl Havel vlastenec, asi by neměl bustu v Kongresu či Kremlu

5 11
možnosti
AJ

Havla rád nemám, ale proč by český vlastenec nemohl být oceněn jiným státem, a je jedno zda USA, Ruskem, Japonskem .... Srí Lankou

6 1
možnosti
JS

http://ledwon.blog.idnes.cz/c/484398/opravdu-pravdolaskari-pohrdaji-vlastnim-narodem.html

Píšete, že nebezpečím pro Česko jsou "neznalost, nevzdělanost, plané vlastenčení, primitivismus a šovinismus."

V tom případě ale máme problém, protože většina uprchlíků tyto vlastnosti doslovně naplňuje. Co se týče neznalosti, tak například řada z nich ani neví, že v Evropě se střídají čtyři roční období. Do zimní Evropy své děti vybavují tričkem a kšiltovkou. A co vzdělání? Negramotnost v zemích, odkud uprchlíci pocházejí, se pohybuje v desítkách procent. Také ono "plané vlastenčení" uprchlíci naplňují. Například v Německu musejí být uprchlické tábory organizovány tak, aby se v nich pokud možno nepotkávali znepřátelné strany. Bitky jsou v těchto táborech na denním pořádku. Německo eviduje za poslední půlrok přibližně stovku mrtvých z těchto střetů (jen Sasko více než 30), s tím pochopitelně souvisí i primitivismus; a o šovinismu v islámu snad ani nemusím referovat.

Tím nechci říci, že jsou všichni uprchlíci stejní. Ale už i Dánové zveřejnili statistiky, ve kterých uvádějí, že přes 34 procent všech zločinů znásilnění se dopouštějí imigranti a jejich potomci, ačkoli se na celkové populaci podílejí pouhými necelými 12 procenty. Belgičané momentálně zjišťují, že mají ve své zemi městskou čtvrť, která je doslova napěchována radikály, zbraněmi a výbušninami a belgický premiér se dokonce chystá zavírat mešity, protože se ukázalo, že problém dosahuje kolosálních rozměrů.

Podívejte se na následující dokument veřejnoprávní německé televize ZDF (žádný bulvár) o integraci muslimů v německé společnosti a snad pochopíte, co mají za problém. Nejde o to, že bychom my pohrdali jimi, ale že oni pohrdají námi.

https://www.youtube.com/watch?t=83&v=CuZDFYoKoVM

Navíc se naivně domníváte, že Váš názor není mainstreamový. Naopak. Se svým názorem byste našel pohodlné místečko u zadnic celého zástupu nejvyšších evropských politků.

46 3
možnosti
PZ

P70a19v88e49l 69Z74e88m25a18n

17. 11. 2015 11:10

nedá se to (do)číst, ta zoufalá snaha naroubovat nenaroubovatelné, z hatefree, rudých, zelených a podobných internacionálních EUpomatenců vlastence neuděláte, ani kdyby jste je přemaloval trikolorou jednoho po druhém ;-)

21 3
možnosti
Foto

Taky se považuji za pravdoláskaře-vám karmaR^

3 28
možnosti
JS

Jenže ten výraz "pravdoláskař" neoznačuje stoupence pravdy a lásky, ale označuje ty, kteří tyto nejvyšší lidské hodnoty doslovně parodují. V tomto smyslu definici pravdoláskaře dokonale naplňujete.

30 3
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3911x
Středoškolský učitel angličtiny a společenských věd. Taky amatérský muzikant a filmový nadšenec, překladatel trailerů, vlastenec a rumunofil.